Valgu olulisus lihaste ehitamisel ja rasva kaotamisel

Proteiin lihaste ehitamiseks

Et paremini lihas kasvaks ja saavutada vorm, mida soovite, kiiremini, tuleb tarbida piisavalt proteiini!

Vaata siit kui palju proteiini peaks tarbima. KUI PALJU PROTEIINI VAJAME PÄEVAS

 Et saada treeningust ja lihastele maksimaalne kasu, on soovitatav tarbida valku paar tundi enne või pärast treeningut.

Kui teile on oluline  lihaseid säilitada ja/või kasvatada, tarbige kindlasti mõne tunni jooksul enne või pärast treeningut valgurikast einet või jooki ( BCAA joogipulbrit on hea tarbida ka treeningu ajal).

 On tehtud kindlaks, et loomne valk on taimse valguga (Vegan Proteiin) võrreldes paremini keha jaoks omastatav ja efektiivsem lihaste hoidmiseks, suurendamiseks. Vegan proteiini puhul on oluline jälgida, et oleks piisavalt Leutsiini. 365JP Vegan Proteiinid sisaldavad piisavalt Leutsiini.

Loomsetest proteiinipulbritest on parim piimavalk (vadakuvalk) Whey Protein 100%

Proteiin rasva kaotamiseks

Valgu söömine aitab nii kehakaalu kui rasva kaotada mitmel põhjusel.

1. Kui sööte rohkem valku, kestab täiskõhu tunne kauem.

Valk stimuleerib küllastustunde (söömise lõpetamise) hormoonide vabanemist soolestikus. Nii et kui sööte valku, kipute sööma loomulikult vähem, ilma nälga tundmata.

*Saate seda teooriat testida kui soovite. Proovige süüa süsivesikuterikas toidukord ja siis valgurikas (20-40g valku sisaldav) toidukord.

Näiteks sööge tavalist kaerahelbe pudru ja teine kord proteiinirikast kaerahelbepudru (leiate selle ka meie toodete hulgast PROTEIINI KIIRPUDER) ning tajute, et viimase korral püsib kõht tunduvalt kauem täis.

2. Proteiin paneb su keha rohkem tööle selle seedimiseks ja keha kulutab rohkem energiat.

3. Valk aitab teil ka kehakaalu kaotamise ajal lihasmassi säilitada ja tagab, et kaalukaotus toimuks enamuses rasva arvelt (mitte ei hakkaks enda lihast tarbima/kulutama kehakaalu vähendamiseks).

Shopping Cart
Scroll to Top